1/2
Welkommen til banekurs.no!


BMW Motorrad Riding Experience 2014 på nye Rudskogen
I samarbeid med BMW Norge har Banekurs.no gleden av å invitere deg til kjørekurs i avansert kjøreteknikk på nye Rudskogen Motorpark den 24. juni 2014.

I løpet av en spennende og lærerik dag vil du på en trygg måte øke dine kjøreferdigheter sammen med noen av landets mest erfarne baneinstruktører i:

Grunnleggende svingteknikk

Sporvalg

Se-teknikk

Bremseteknikk

Gasskontroll

Aktiv sittestilling

Grunnleggende støtdemper- og chassisjustering

Førstehjelp for motorsyklister

 

Kurset er for eiere av BMW motorsykler, og er tilpasset alle ferdighetsnivåer (man deles inn i grupper basert på ferdighetsnivå)

Video
Rudskogen Motorsenter
Banekurs.no

Banekurs.no har arrangert banekurs med ingående instruksjon av tusenvis av deltakere siden starten i 1998. Kursene har blitt holdt i både Sverige og Norge. De siste årene har vi rettet oss mer og mer mot instruksjon av kjøreteknikk rettet mot gatebehov. Banekurs.no kjører kurs etter veitrafikkloven, og er godkjent av IF forsikring. Ønsker man instruksjon for Racing/trackdays, så er det også mulig og booke oss for en til en instruksjon etter avtale på andre organiserte arrangement og events.

Instruksjon
Hoved instruktører

Gorm Windingstad

Dag-Steinar Sundby

Stein Rømmerud

SVINGTEKNIKK - SPORVALG - SE TEKNIKK - BREMSETEKNIKK - GASSKONTROLL - AKTIV SITTESTILLING - BASIC STØTDEMPER JUSTERING - FØRSTEHJELP FOR MC FØRERE

© 2014 by Dag-Steinar Sundby. Sundby Motor & Events.Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now